Sportsmassage

Har du brug for en effektiv og dybdegående massage er sportsmassage et godt valg!

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen, så har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Den dybe massage du får under sportsmassagen, hjælper kroppen med at pumpe affaldsstoffer i blodet ud af ud af muskulaturen, ved at hjælpe venepumperne. Desuden skaber massagen også friktion hvilket, sammen med den større blod cirkulation, giver varme, og når kroppen bliver varm udvides blodkarrene, hvilket igen hjælper kroppen med bedre flow.

Når vi strækker og trækker i vævet, har det en god lindrende og smidiggørende effekt.  Det er blandt andet rigtigt godt for fodboldspillere og løbere med meget stramme muskler og sener.

Vi arbejder meget med tryk på triggerpunkter, og mange af vores klienter med skuldersmerter og tendens til kolde fingre haft stor gavn af at blive behandlet med tryk på disse punkter.

Vi tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den.  Selvom massagen kan føles lidt hård, så er det stadig dig der bestemmer tryk og dybde!